FÖRETAG

PRIVATPERSONER

&

Vår effektiva friskvård ger välmående arbetsplatser och lönsammare företag. Med vår friskvård sänker ert företag eller er organisation sjukkostnaderna samtidigt som produktiviteten och arbetseffektiviteten höjs. Vi erbjuder företag heltäckande friskvårdstjänster, allt från enskilda föreläsningar till att ta hand om personalens fysiska och mentala välmående på längre sikt. Välj själva den lösning som skulle passa er bäst.

Har du drömt om att förändra ditt liv och börja må bättre? Om du är beredd att göra jobbet, vill vi gärna vara med och hjälpa dig nå din dröm. Vi erbjuder Personlig Träning, kostrådgivning, fysioterapi och mental träning både individuellt och i grupp. Med hjälp av våra tjänster når du dina mål, och vi ser också till att det känns givande och inspirerande.

Vörå Kommun:

Sänkte sjukfrånvaron från 7% till 3%!

Läs mer här!

YourCoach kan jobba med Ert företags välmående på ett såväl fysiskt som mentalt plan. Vi ser helheten och har även ett hälsoekonomiskt tänk!

Hur särskiljer vi oss

från andra?

I vårt team finns personliga tränare, coacher, en fysioterapeut och massör, kostrådgivare och en utvecklingspsykolog.

YourCoach-teamet för ditt välmåendes skull.

TJÄNA PÅ VÄLMÅENDE

För en investerad euro i välfungerande friskvård får du tillbaka minst två säger flertalet studier. Även vi har fått erfara detta genom våra friskvårdsprojekt i olika organisationer! Avkastningen kommer bl.a. via sänkt sjukfrånvaro, högre arbetseffektivitet och lägre personalomsättning.

 

Ta kontakt så kan vi räkna ut Ert ”break even”: vad bör friskvården åtminstone uppnå för att investeringen skall löna sig!

AKTUELLT

Läs om de senaste händelserna i vår blogg, där vi bl.a. berättar om personliga upplevelser, senaste nytt inom hälsobranschen och våra kunders framsteg.

 

KLICKA TILL BLOGGEN HÄR

Johan Nordmyr

Malin Boholm

Elin Nordling

Anna Nordmyr

Jenny Julin

VEM ÄR VI?

PT, hälsoprofilbedömare och ekonom. Your Coach entreprenör är ansedd tränare av såväl nybörjaren som idrottaren. Trivs med att noggrant lägga upp adeptens träningsprogram samt lägga upp friskvårdsplaner åt företag för att åstadkomma positiva hälsoinvesteringar.

PT, hälsoprofilbedömare och utvecklingspsykologi. Malin är populär gruppträningsinstruktör som vill inspirera till

en hälsosam livsstil.

Fysioterapeut, massör och PT. Elin är omtyckt - inte bara för hennes pigga och trevliga personlighet, utan även för hennes yrkesskicklighet.

Omtyckt coach och mental tränare, som verkligen går in för att hjälpa sina adepter! Jobbar också som PT och tränare åt såväl elitidrottare som ”soffpotatisar”.  Älskar jobbet på YourCoach där hon får hjälpa både individer att ta steget mot hälsosammare liv och företag att skapa mer välmående arbetsplatser.

Diplomerad kostrådgivare och hälsoprofilbedömare som i grunden är magister inom specialpedagogik. Brinner för att vägleda kunder till en hållbar hälsosam livsstil där också lagom är tillräckligt bra.

KONTAKT

Adress: Rejpeltvägen 2, 66600 Vörå

Postadress: Mattusmäkivägen 124, 66600 Vörå

Ring oss för mer information: 050 3408398

Eller skicka förfrågan